детски рокли

детски рокли

Пролетни емоции в сезонните новости за детски рокли

Време е да ви покажем новата серия детски рокли на марката , направена от меки и практични кройки прилягащи за непрекъсващи приключения , както и за изискани поводи . Пъстротата на фрагментите ще ви въвлече в фантастичен свят от приключения и да заобичате пролетните детски рокли.

Къде бихме могли да ги намерим ?

Магазини с марката в цялата територия на страната и виртуалното пространство за продажби ни дават широк подбор от дрехи и аксесоари за детския външен вид от 0 до 14-годишна възраст, също и играчки, помагащи на фантазията в миговете на развлеченията. Бихме могли да закупим всичко – от бельо, пижами и спортни екипи до официални детски рокли и костюми допълнени с актуалните елементи за сезона . Играчките, като най-истински детски приятели другари на детето , са изложени на почитно място в магазините .

Детски рокли за всеки ден

Момичетата обичат да бъдат забележителни , страхотно решение на задачата са всекидневните детски рокли. Страхотен избор може да бъде роклята с панделки . Платът е от лен и памук с най-високо качество, а завършващите визията панделки са изработени по образец на детска рисунка . Извивката се спуска леко под талията и дава възможност за динамични движения. Блестящо предложение е модела тип с Мики Маус и пола от воали . Грабващата окото апликация носи разчупен вид , а полата от нежни воали и мек тюл продължава наслагващата се шикозност . Този модел може да закупите в червено, жълто и розово. Страхотен за всекидневието на всяка малка госпожица са джинсените разновидности детски рокли с къси ръкави. С шоколадово кафеникав цвят , лека материя и дължина до коляното, ще се превърне в любима на всяка млада дама . Сътворена за неспирни детски премеждия и танци до безкрай. Няма как да не отдадем заслужено внимание и на комбинацията между рокля и гащеризон с пола и колан. Разчупен модел , допълнен с бродерии по ръба на полата, джобче в лицевата част и няколко жужащи пеперуди поставени на колана. Нежно розовият десен придава лукс . Без значение с кой от разновидностите на всекидневни новата колекцията на фирмата да преобразите дъщеричката си вашата дъщеря , ще направите страхотен избор .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Кои са „Точици“?

„Точици“ е фирма произвеждаща модерни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което вашето дете се нуждае . Вече повече от десет години продължават да впечатляват с висококачествени и елегантни дрехи на задоволителни цени. Както всеки пролетен сезон и този път новите модели са създадени от детски рокли за девойките и авангардни комплекти за младежите .

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Тържествени детски рокли

Празничните дни и изискани поводи естествено се нуждаят и от по-специално отношение в избора на външен вид за децата. Не поемайте риск в купуването на масови марки за тържествата на своята хубавица с примирявайки се с всичко . Официалните рокли на „Точици“ придават официален външен вид , без компромиси в качеството . Изящно творение е модела с бели рози . Дрехата е с голи рамене, със страничен цип на от задната страна. Хубавата памучна материя със сигурност дава чувство на комфорт. Имате възможност да намерите още разновидности в тревисто залено и вишнево . Още една невероятна идея за официален външен вид са дантелените модели . Горната част е с къс ръкав, а дължината естествено пада под коляното. Като допълнителен детайл към модела може да прибавите уникална дантелена шапка, пасваща на щурото настроение във вашия празничен ден. Малко необикновено предложение са разновидностите детски рокли тип балеринки ушити в два десена през този сезон. Удивяваща в своята пищност е кораловата рокля. С пластове от падащи воали , закопчаваща се странично и дълга до глезена, преобразява младата госпожица в детска вълшебница и превръща специалния повод в разноцветен карнавал . В случай че желаете по-изискана визия препоръчваме горещо роклята с дълги ръкави и черен тюл . От кръста нагоре е от мека жакирана материя, а под множество тюл има вътрешна подплата. Постигаме чиста официална визия дори и само с тази разновидност, без необходимост от допълнителни детайли . Мечтано предложение могат да бъдат моделите с пола от сатен в лилаво и панделки. Направата на талията е ниска и дава обем , който приляга на гиздавия вид . Моделът можете да купите в цветове на жълто и розово.

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

Качество и грижа

Произведени изцяло в нашата родина , с първокачествени естествени платове и феерични тонове и бутикови орнаменти , детски рокли на бранда са потапящи ни във приказна история . Ако желаете да разнообразите роклите с повече детайли, разгледате предлаганите шапки, очила, чантички и украшения за коса, които са пълен унисон с пролетните вълнения . Бихте могли да погледнете последните пролетни колекции дрехи и аксесоари за младите господа.

Останалите ни продукти:

Бебешки рокли

Блузи за момичета

Детски клинове

Бебешки клинове

Долнище за бебета

Детски долнища

Детски блузи

Детски дрехи

Бебешки дрехи

Детски якета

Детски раници

Детски дрехи за момичета

Детски анцузи

Бебешки играчки

Детски пижами

Бебешки бодита

Бебешки комплекти

Детски комплекти

Комплекти за изписване за момче

Комплекти за изписване за момиче

Комплекти за изписване

Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли

Пролетни емоции в сезонните новости за детски рокли
Къде бихме могли да ги намерим ?
Детски рокли за всеки ден
Кои са „Точици“?
Тържествени детски рокли
Качество и грижа

Leave a Comment