летни гуми

летни гуми

летни гуми

Какво трябва да знете за летните гуми – Autobox

Безсъмнено е, че летните гуми са една от най-основните съставляващи части на колата и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се държи на пътното платно – летните гуми се радват на необятно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените характерни особености. Наблюденията обозначават, вече повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат подменени.

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-стабилна смес на предпазителя и вече помената система за допълнително охладняване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Структурата на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за висока скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани пътни ленти.

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три възлови надлъжни цеви отгоре на предпазителя, които подобряват отводнението и возенето по незасъхнала настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което ограничава звука и намалява съпротивлението при търкаляне. Нещо повече, дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech премахва водата и също така оптимизира сцеплението при мокра настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра на свой ред оптимизират стабилността при голяма скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Ключовите плюсове на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, оскъдното консумиране на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и влажни пътни настилки. Летните гуми осигуряват необходимата производителност при всички режими на експлоатация.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират чувствително по-добро износване на предпазителя и по-краткотраен спирачен път на сухи и влажни пътни ленти, съдействайки на шофьорите да владеят ситуацията и да се наслаждават на пътуването. Технологията Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Независимо от това, иновативната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават подобрено сцепление в моменти на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Гамата съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

Летни гуми Syron – главни плюсове

Важно предимство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се намалява вероятността за зараждането на аквапланинг или казано по-опростено, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, понеже летните гуми на SYRON са с много ниски степени на звук, удобство при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътното платно е най-ценното нещо, от което има потребност един шофьор. Независимо от това, SYRON са от онези търговци, които вместват в индивидуалните си модели съвременната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се изстудява като една оригинална защита против нейното загряване. Последицата от това е, че летните гуми механично стават употребими за още по-продължителен пробег и значителна трайност даже и при движение с повишена скорост.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват прекрасно сцепление и подвижност и обезпечават по-бързо прекосяване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и мокро; по-широки външни рамена за по-качествено сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които намаляват спирачния път, предимно при значителна скорост; пластична нишка на коланите, които обезпечават по-успешна обратна връзка с пътната настилка и прецизно шофиране. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист, щом като става въпрос за сцепление и прецизност на придвижването – това ги конституира като съвършен избор за моменти, в които се изисква висшо представане и скоростна реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират ангажимента на компанията да създава смайващо впечатление от движението. Гамата обхваща размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – добавъчни предимства

Невъзможно е да не обърнем внимание и на наличието на още редица плюсове на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обширни водни прорези, които обезпечават спокойствието Ви при вече упоменатия аквапланинг; наклонени, кълбовидни раменни повърхности, които се влияят незначително от улицата и посредством които се прецизира придвижването и се ограничава вероятността от някакво голямо обезобразяване; модерната сликова смес, която отпимизира движението на неизсъхнала и суха настилка; ефикасен дизайн, с който се реализира равно разположение на натиска при завой и права, което все пак от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на фирмата SYRON състоят се от други особени и значими отличителни белези. Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща оттеглянето на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-благоприятно сцепление в извънредни ситуации; системата, която редуцира деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно претоварване и внезапно спиране – това са все неща, които купом с отбелязаните по-рано такива, правят продавача на съответните летни гуми изключително конкурентен и първокачествен, което от своя страна е предпоставката да се конкурира резултатно с най-известните производители в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много. Заслужава уважение и факта, че при производството на летните гуми на SYRON се използват много по-фини материали, което свежда теглото на летните гуми до минималното. Това дава възможност за по-сериозен пробег и по-намален харч на гориво.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и сполучливи фирми в универсален аспект. Още от формирането си през 1967 година, фирмата се разширява трайно съобразно най-актуалните технологии и тенденции на пазара, за да подсигури комфорта и безопасността на шофьорите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis са съставени от разнородни свойства и достойнства. Част от летните гуми са със специална структура, която ги прави изключително издръжливи, и имат сравнително дълголетен живот, даже и при неправилно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите цеви и раменните повърхности увеличават сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с удобен каркас, които усъвършенстват контрола и стабилитета на пресечен терен.

Ние от АutoBOX сме наоколо за Вас

Ние от AutoBOX сме тук, за да ви предоставим редица отбрани алтернативи, и то на достъпни цени, също така и комфорта по най-удобния и леснопостижим начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, ситуирани на територията на цялата страна.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на търговеца за България и ви предоставаме редица отбрани и достъпни възможности! Имайте Доверие на офертите на AutoBOX! Освен идеите ни за летни гуми прегледайте още: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Какво трябва да знете за летните гуми – Autobox
Летните гуми Cross 1 Plus
Летни гуми BlueTech
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Syron – главни плюсове
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми SYRON – добавъчни предимства
Летни гуми Maxxis
Ние от АutoBOX сме наоколо за Вас
Като за финал