хладилници

хладилници

хладилници

Хладилниците – необходими и все по-разумни

Така сме свикнали с ненатрапчивото съществуване на хладилниците в домовете ни, и понякога ни убягва фактът колко е голяма важността им и си припомняме/ си спомняме колко са ни необходими в момента, в който се повредят. И първо се дразним, после изпадаме в паника, и за завършек се сещаме, че нито сме искали да поддържаме хладилниците си, нито сме сме реагирали от „знаците „, които са показвали, че нещо не е наред. Е, налага се семействата си взимат нови хладилници. Ако и вие сте пред това важно решение, всички от Top Market сме насреща, за да ви съпроводим през целия процес от избора на хладилници, до разглеждането на всеки детайл и електронното пазаруване.

Щом имате нужда от нови хладилници, професионалният ни екип е насреща . В началото е добре да ви съобщим няколко интересни неща.

Кои са перфектните температурни норми за да функционират хладилниците

Питали ли сте се каква е границата на градусите в кухнята, например, за да е възможно хладилниците, намиращи се там, да функционират най-ефективно? Това е и отговорът – идеално е температурите да са е между 10 и 30 градуса по Целзий. Именно така хладилниците са оптимално и съответно функционират максимално добре.

В сайта на Top Market можете да видите всякакви разновидности хладилници

Сред нашето голямо разнообразие ще видите хладилници с камера в горната и долната част, хладилници , произведени с една врата, Side by Side хладилници, хладилници с възможност за вграждане и, естествено, витрини с хладилен ефект. Както при всички наши стоки, и в този случай сме се потрудили да демонстрираме продуктите на голям брой производители, за да предложим богата възможност на всеки наш клиент. Разбира се, и при хладилниците предлагаме всички филтри от нашия онлайн магазин, които помагат за резултатите да са това, което търсите. Тяхната цел е всеки търсещ да ограничи сам каква подборка от артикули да му се показват.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

Шест храни, които да не съхранявате в хладилници

Макар и да е възприето да прибираме всички продукти в хладилниците, вече се разбра, че съществуват храни, за които е по-добре да са на стайна температура. Естествено, в случай че бихме искали да задържим хранителните им качества и свежестта им. Запознахме се подробно и сега ви предлагаме шест продукта, които всички прибираме в хладилниците, но за които е по-хубаво да са извън хладилник. Ето кои са те:

1. Готовата салата – на всички ни се случва да оставим салата. И често, за да да не я хвърляме, предпочитаме да я сложим в хладилниците. Внимание! Уви, салатата ще изгуби свежестта си, а и има заплаха за за „ароматизиране“ на хладилниците неописуемо.

2. Домати – в случай че цените всички съставки в доматите, и на техния вкус, не ги съхранявайте в хладилниците, най-добре ги дръжте на стайна температура.

3. Домашен хляб – действително хлебните продукти, прибрани в хладилниците, твърде бързо изсъхват.

4. Авокадо – ако не стои в хладилниците, авокадото ще узрява добре и ще се задържи свежо за по-дълго време.

5. Чесън – „любимото“ му място не е в хладилниците, а на проветрение.

6. Мед – вслушайте се в съвета ни и извадете бурканите с мед от хладилниците и ги наредете на рафта.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Как се прави размразяване на хладилници

Най-често всички хладилници са с вградена технология, чрез която се размразяват сами . Това се случва с помощта на специален излаз, чрез който се оттича водата и се изтича в специално легенче, а след това се изпарява. Ако ви се иска, можете да почиствате изхода и легенчето, за да допринесете за по-дългото съществуване на новите ви хладилници.

Трябват ви хладилници или друга бяла техника? Потърсете ни веднага!

Всички от нашия екип са на разположение на евентуални въпрос или ще ви посъветват за хладилниците. Ако ви е трудно да изберете кой от вашите фаворити хладилници да вземете, чудите се какви са превъзходствата им спрямо останалите или просто искате да установите нещо, не се колебайте, а ни потърсете. За това съществуват много варианти – вие решавате. За неясноти по отношение на хладилници или всякакви други артикули ще ни откриете на 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а в случай че въпросите ви са предназначени за експертите ни по мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Защото хладилниците са ценни, вече хабят по-малко енергия и някои дори притежават смарт технология , хубаво е хората да помислим върху какво ни е отношението към тях. Нужно е да усетим необходимостта от един качествен хладилник и изгодите за живота ни, които дава. Запознайте се с хладилниците в Top Market и се снабдете с този, който ви е грабнал окото. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – необходими и все по-разумни
Кои са перфектните температурни норми за да функционират хладилниците
В сайта на Top Market можете да видите всякакви разновидности хладилници
Шест храни, които да не съхранявате в хладилници
Как се прави размразяване на хладилници
Трябват ви хладилници или друга бяла техника? Потърсете ни веднага!