Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – информация за дрехите Jack and Jones

Познати ли са ти страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която предлага дрехи jack and jones въобще ? Независимо от това, че в България тя да не е сред най-популярните , си определено си струва да научиш повече за нейните творения и да откриеш най-подходящите сред тях, които са присъщи на собствения ти стил и светоусещане !

Дрехите Jack and Jones са модерни за всички сезони

Дрехите Jack and Jones са удачни за всеки ден – създават се оригинални дизайни от съвременни и разнообразни материи блузки с къс ръкав и ризи, в разнообразни цветове или с прибавени елемента , популярни в конкретния период на представяне на пазара на линията дрехи. Точно за тази конкретна колекция дрехи Jack and Jones, фирмата развива дейност в близко сътрудничество с неголям на брой отдадени на това, което правят снабдители, които стигат до максимално високо качество на финалния продукт . Посредством колективната им работа , дрехите Jack and Jones стават необходими за облеклото на всеки човек , подходящи за всеки повод . Дрехите Jack and Jones Premium отиват на мъже с актуален лайфстайл и елегантен външен вид – точно такива, които се придържат към класическото облекло , но в по-модерна и тренди разновидност .

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 1
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са известни не само в страните от Европа , но и в целия свят

Както можеш да прочетеш и в предходната ни статия, посветена на бранда , дрехите Jack and Jones съумяват да спечелят престиж не само в страните в ЕС , но и по целия свят . Марката има партньорски отношения с различни фирми, които са обединени от сходни замисли и споделящи подобни ценности. Дрехите Jack and Jones са насочени към младежите и активни хора, точно като теб, които се интересуват от модните тенденции и държат начинът им на обличане да прилича точно на тях. Продуктите им съчетават класическата визия с модерните понастоящем трендове , за да те спечелят завинаги, като почитател и поддръжник .

Виж и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще срещнеш в каталога с артикулите ни, са сред най-продаваните на марката , така че доказано са си спечелили чуждестранното одобрение . В тяхното число са класическите блузи с къс ръкав от линията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с фина материя от мек памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и спортният екип, който е подходящ за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-мразовития период от време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и много еластични , но не предизвикват неудобство на кожата . Към колекцията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и шубите на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете марки са водоустойчиви и защитават от вятъра, са пригодни за всеки стил и са с много джобове, пригодени , за да събират на едно място всичко необходимо .

Качествени дрехи Jack And Jones 2
Качествени дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те пренесат в градската улична култура . Типични за тях са голямото количество графики , подобни на улични рисунки, които се употребяват при изработката им, и новаторските елементи . Тъканите са висококачествени , а водещите цветови палитри – класически, за да бъде възможно детайлите да се откроят по-отчетливо . Серията дрехи Jack and Jones Core съчетава обикновената и ежедневната визия чрез продукти , като „anti-fit“ дънки, блузки с къс ръкав с нарисувани картинки, характеризиращи културата на улицата, блузи с качулка и цип, обувки и леки плетива . Новаторският вид на дрехите Jack and Jones бива постигната благодарение на изрязани шевове и много други технически елемента , неголяма гама от цветове, неутрални нюанси, комбинирани със смели , открояващи се цветове, които грабват интереса и неминуемо привличат вниманието . Линията дрехи Jack and Jones Core отговаря на търсенията на младите мъже , които се интересуват от актуалните тенденции в модата . Градският начин на живот и динамичният живот личи ясно , съдейки по стила им на обличане.

Изключително добри дрехи Jack And Jones 3
Изключително добри дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се характеризират с изчистена кройка и се основават на искрящи облекла и модели , разпознаваеми като „икони“ в обществото. Прекрасно познатата класика е съчетана с тренди елементи , от съвременните течения.

Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през пет самостоятелни линии

От основаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са преминали през 5 автономни линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички тези линии целят да обединят абсолютно всички оутфитове, вкусове и замисли, но се различават помежду си , за да прилягат на всички вкусове и стилове на обличане .

Намерете дрехи Jack And Jones 4
Намерете дрехи Jack And Jones

Моделите дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на най-първите дънкови облекла на бранда, се фокусират върху майсторската изработка и висококачествения продукт . Те са повлияни от неподправения винтидж стил, възпроизвеждат избелените продукти, сякаш минали през много пранета в пералня, кръпки, зашити върху основните парчета, от които е направено облеклото, което прилича на кръпки. И по наименованието си , моделите дрехи Jack and Jones се свързва с един специфичен период във времето, а в изработката си се опитва да хване истинската душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази серия представят високо качество , допълнени специфични и единствени по рода си, сами по себе си, орнаменти, за да представят най-добрата винтидж визия с допълнени към нея модерни елемента . Уважавайки традициите в тази област , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават моделите, които ще отиват на смелите мъже, които предпочитат рок-енд-рола и почитатели на типичното за това време .

Изключително добри дрехи Jack And Jones 5
Изключително добри дрехи Jack And Jones

Вземи идея за своята визия

Успяхме ли да привлечем вниманието ти? Силно се надяваме да бъде така ! Дрехите Jack and Jones са направени с голямо внимание към употребяваните платове и създадените орнамента, за да обхванат различните стилове и уникалната индивидуалност, която да ти допадне и да можеш да избираш сред многото оферти. Компанията истински заслужава да бъде оценена и у нас по начина , по който се е утвърдила и в другите държави.

Прегледайте и останалите ни модели и сетове дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Качествени дрехи Jack And Jones 6
Качествени дрехи Jack And Jones
Ефектни дрехи Jack And Jones 7
Ефектни дрехи Jack And Jones
Разнообразие от дрехи Jack And Jones 8
Разнообразие от дрехи Jack And Jones
Каталог дрехи Jack And Jones 9
Каталог дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са модерни за всички сезони
Дрехите Jack and Jones са известни не само в страните от Европа , но и в целия свят
Виж и ти!
Линията дрехи Jack and Jones Core
Колекцията дрехи Jack and Jones Premium
Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през пет самостоятелни линии
Моделите дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Вземи идея за своята визия

Leave a Reply