Мезотерапията – идеална техника от главата до петите

Мезотерапията – идеална техника от главата до петите

Стандартно процедурите по мезотерапия се делят на два вида – за лице и за всичко останало. И все пак мезотерапията за лицето е съвместима към захранване и освежаване на кожата на лицето, придавайки ѝ качествен и хубав външен вид. Също така, мезотерапията за тяло съдържа и други важни предимства, в това число активиране изгарянето на мастните натрупвания. Най-добре по-натам да разберем най-важните сведения, които да запомните за двата вида мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – този тип мезотерапия се използва за кожата по лицето, областта на шията. Основното е да гарантира на кожата необходимите вещества . Поради каква причина е полезна мезотерапията за вашия образ? Запомнете, че с годините по вашето лице изникват най-различни белези на стареене. Те биват например отпускане на кожата, намаляване на нейната свежест, смяна на блясъка и, нормално, появяване на бръчки. Мезотерапията ще ви подпомогне да отървете от подобни ужасни следствия и да спасите силния и хубав външен вид на вашата физиономия. Следствията от доверяването на мезотерапията за вашето лице спомагат за подължително подмладяване и цялостно освежаване на кожата, отстраняване на леки бръчки, а също и изчистване на ненужните торбички и тъмни петна около очите. Едно малко чудо, гарантиращо на лицевата кожа да придобие вид донякъде като съвсем здраво.

2. Мезотерапия за тяло – както стана ясно, мезотерапията за вашите тела е друга от гореописаната по своето предназначение и приложения. Терапията действа най-вече към изчезване на „паласките“ и привеждане на въпросната част от вашето тяло в мечтаните мерки. Именно този процес става като влияе над алфа – и бета – рецепторите на мазнините и техните клетки. Ще се постараем да ви опишем изключително лесно как точно функционират тези рецептори. Знае се, че рецепторите са нещо като вход и изход за мазнините. Иначе през алфа – рецепторите „мазните“ клетки си набавят мазнини на склад, докато бета – рецепторите ги използват при случи, в които тялото се нуждае от допълнително количество енергийни сили . Именно в тези моменти идва ролята на мезотерапията като активност. Поставените чрез мезотерапията необходими субстанции задейства активността на бета – рецепторите за да се стигне до отърваване от на мазнините и ,разбира се, затрудняват повторното завръщане на мазнини в съответните клетки чрез алфа – рецепторите. По този начин се придобиват доста приятни за човешкото тяло резултати. Според пространството на инжектиране на мезотерапията, вече споменатите метани резултати вероятно включват отслабване и оформяне на коремната област, бедрената област, задника или бицепсите. В допълнение, чрез мезотерапията ще се стигне до заличаване на целулита и спадане на нашите мерки. Вече знаете, че, ако мечтаете за естетично и добре оформено тяло, мезотерапията ще ви бъде от голяма полза за реализиране на вашите изисквания.

Мезотерапия – важни характеристики и приложения

Мезотерапията притежава множество полезни умения и приложения както за лицевата кожа, а също и за повечето кожни области от телата ни. Като се тръгне от всеобхватното кожно подновяване и отстраняване на фините кожни линии, и като се стигне до борбата с целулита и ограничаването на събраните мазнини. А сега ще прегледаме разделно всяка важна дейност на мезотерапията, изваждайки първо особеностите ѝ, свойства и преимущества за нашата кожа. Е , нека да започваме:

– мезотерапия: терапия за подмладяване – способността на мезотерапията да връща състоянието на кожата ни с няколко години основно се свързва с хиалуроновата киселина. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Въпросната киселина е изцяло натурална частица, синтезираща се от човешкото тяло. Нейните основни достойнства са да поддържа кожата овлажнена, да подобрява еластичността ѝ и да спира действието на стареене. С по-голямата възраст ни обаче синтезът на хиалуроновата киселинна субстанция намалява значително и се появява необходимост регулярно да бъдат допълвани повече количества от нея с помощта на разнообразни действия. Такава дейност представлява точно мезотерапията. При мезотерапията хиалуроновата киселинна субстанция се вкарва в кожния участък, който е с проблем, съчетано с другите ценни и нужни ингредиенти. И резултатите са страхотни. Чрез мезотерапията се реализира цялостната рефенерация и ободряване на кожата, подновяване на нейните еластични способности и връщане на добрата ѝ външност. Вече разбрахте, че ако сте в битка с по-стара, суха и увредена кожа по лицето, мезотерапията представлява отлична и подходяща опция за кожата на лицето ви.

– мезотерапия: кожа с проблематично акне – когато мислим за кожата на лицето, акнето също е един доста често възникващ зор в съвремието. Източник за това не представляват постоянно показващите се пъпки с гной, но и трудните за махане отпечатъци, които те оставят след себе си. В случай че искате мигновено и ефективно да заличите тези дири, то силно ви препоръчваме да изберете способа на мезотерапията. Мезотерапията събира в себе си процедури, измислени специално за изравняване на неточностите и отърваване от следите, последвали от акнето. За съжаление гореспоменатото съвсем не представлява единствения плюс на мезотерапията в споменатия аспект. Освен спасяване от досадните белези, мезотерапията осъществява и калибриране на най-горния слой и подобряване тена на кожата. В допълнение, мезотерапията може да се използва под формата на полезна профилактика срещу последвала проява на акне по лицевата кожа.

– мезотерапия: справяне с целулит – мезотерапията действа превъзходно и във връзка с борбата и заличаването на целулит. Тук мезотерапията гарантира доста по-скоростни и първокласни последици сравнени с постоянно прилаганите антицелулитни кремове без значение вида и марката им. Как се заформя солидното водачество на мезотерапията, когато говорим за борба с целулит? Правилният отговор на този ребус всъщност е многоелементарен. За да махнем целулита се налага съответните специални вещества да проникнат вътре в дермата на човешката кожа. Това категорично няма да се получи посредством разнообразните козметични продукти, борещи се с целулита, регулиращи действието си изключително до нейния повърхностен слой, естествено епидермиса. Съвсем друг обаче е случващото се с мезотерапията. Събраните полезни вещества, сложени чрез спецификите на мезотерапията, достигат доста навътре в кожата, осигурявайки категоричен ефикасен резултат що се отнася до махане на целулита. Спирането на мезотерапията за заличаване на целулит напълно ще ви гарантира превъзходни и продължителни ефекти в този аспект.

– мезотерапия: наслоени мазнини в проблемни области – повечето проблемни зони при нежния пол са почти винаги свързани с зоната на корема, горната част на краката и задника. Те „разклащат“ женското тяло и някой път представлява трудност да се скрият/ се спасим от тях даже с упорити диети и съсипващи упражнения в залите за спорт. Ако разпознавате себе си в написаното, то категорично ви даваме акъл да се насочите към мезотерапията като начин за редуциране на пречещите мазнини и смъкване на стойностите на кантара. Как функционира тази мезотерапия, създадена за намаляване на теглото? При този тип мезотерапия в проблематичната зона се слага различни ценни вещества, имащи свойството да разграждат мазнините. Мезотерапията е носител на ефективни и трайни последствия в това направление. Тя не единствено ще ограничи мазнините и преобразува здраве и излъчване на вашето тяло, но и ще подпомогне за активизиране обмяната на всички вещества и подобряване вашия тен в съответната зона. Също така мезотерапията може да се прилага благополучно и също с други решения за намаляване на теглото като всякакъв спорт, диети и т.н. Съчетанието от мезотерапия и еднородни дейности ще спомогне за още по-добра ефикасност при финалните показатели за тялото ви.

– мезотерапия: премахване на стрии – стриите представляват един доста належащ проблем, който съвсем не е обвързан единствено с седмиците около носенето на плода и появата на новороденото. Е, стрии има както при жени, така и при мъже от всякакви възрастови сегменти. Какво точно представляват стриите? Говорим за резки, предизвикани от миниатюрни кожни разриви, които които придоиват по-скоро бял, цвят на виолетка или светлорозов цвят. Пространствата от тялото, върху които обикновено се виждат, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Както вече казахме, източниците за образуване на стриите понякога не са плод на бременеене или поява на новородено. Тези чертички възникват и при рязка и солидна загуба на тегло, както и присъствие на някакво хормонално нарушение. Една изключително добра опция за спасение от стриите е доверяването на мезотерапия. В последно време практиките по мезотерапия се усъвършенстваха внушително в това отношение. Вече мезотерапията е много по-ефикасна и ползотворна относно редуциране и изтриване на стриите, усъвършенстване текстурата на кожата и завишаване на натуралната ѝ защита. Мезотерапията не само ще ви се притече на помощ да премахнете стриите, но и ще ви даде гаранция, че проблемите няма да се появят пак прекалено скоро.

– мезотерапия: падане на косата при жени – мезотерапията може да се използва и за успешно и ефективно надвиване на трудности с загуба на коса. Тя става за ползване, независимо дали имаме нормална, изсушена или пък склонна към омазняване коса. Как работи всъшност мезотерапията на косата? В този случай в скалпната област се поставя микс от ценни субстанции, чиято функция е да засилват поникването на косата и да нормализират нейната конструкция. Многобройни са безспорните следствия вследствие направата на процедура по мезотерапия на косата. В началото, чрез помощта на мезотерапията е видимо пълно подобряване на косата изхождайки от нейния здравословен външен вид, обем и красота. Също така мезотерапията благополучно стимулира израстването на косата и също така се превръща в ефективна защита срещу побеляването.

– мезотерапия: проблеми с оцветявания – появите на петна се считат за поредния проблемен момент , когато става въпрос за кожата на нашето лице. Тези петна придават на лицето нередовен и нездрав външен вид. В случай че не се стартират някакви специални дейности за битка с тях, възможно е да останат за дълъг период от време и дори да се разпространят още повече. Мезотерапията се счита за един от най-добрите и ефективни решения за отърваване от пигментациите. При мезотерапията против петна се работи с микс от витамини и други полезни работи, които имат три основни мисии – побеляване на кожата на лицето, контролиране на оцветяването и помощ чрез антиоксиданти. Провеждането на практика по мезотерапия ще допусне много да се смалят нежеланите несъвършенста по лицето, плюс да се прекъсне показването на пресни пигментации. Освен това, чрез мезотерапията добиваме по-сияещ и здрав тен, оказващ положително отражение върху цялостния външен вид и внушение на лицето.

– мезотерапия: проявление на купероза – преди да разкажем работата на мезотерапията в такива казуси, ще разясним какво ще рече купероза. Тя е вид промяна на съдовете на кръвоносната система, в резултат на което по кожата на лицето се появяват множество зачервени петънца. По-често тези петънца идват с парене, сърбене и различни досадни осезания. С какво средство мезотерапията може да е от полза ако се появи близък проблем? На първо място, нужно е да сте наясно, че не е възможно чрез мезотерапията да се спре напълно заболяването. Ето защо е необходимо да се работи чрез специални методи с лазери, за които е нужно да се консултирате с лекуващия ви лекар. Мезотерапията обаче ще ви съдейства силно да оправите състоянието на вашето лице и да смалите колкото се може повече резултатите върху нейния външен вид, дело на куперозата. С мезотерапията тенът става по-светъл, а белезите на болестното състояние в уязвените части от лицето се превръщат в почти незабележими. Има и още. Избирането на действието по мезотерапия носи и ефект на защита, спасявайки вашето лице от появяването на още от гадните червени кръгове.

– мезотерапия: състояние на розацея – розацеята е считано за друго заболяване със специфики, явяващо се по-скоро при по-възрастни жени. Какво е то? Факт е, че розацеята е продължително възпаление на нашите лица. При него се забелязва всеобхватно почервеняване на кожата, както и формиране на подути съдове по лицето, съпътствани от алени пъпки. Причините за възникване на розацеята може да бъдат от всякакво естество – от дискомфорт със червата до засилена или намаляла дейност на жлъчния мехур и т.н. Ако става дума за това пак полезното действие на мезотерапията не се асоциира по някакъв начин с трайно лекуване на заболяването, а по-конкретно с редуциране на ефектите от болестното състояние над външния ни вид. Използването на практика по мезотерапия спомага за намаляване на пъпки и червени кръговепо лицето, заедно с възвръщане на неговия силен и естетичен външен вид.

– мезотерапия: различни болки и възпалявания – вече казахме в частта „Каква е историята на мезотерапията“, като процедура мезотерапията в началото е употребявана за премахване на всевъзможни болежки и наранявания. Едва след време признават нейната полезност в естетическата медицина, радващи се наши дни на голяма популярност. Същевременно все пак мезотерапията с успех се употребява регулярно за лечение на различни болки и отоци. Реално тази терапия всъщност представлява сред най-качествените и работещи практики в медицинския бранш . Мезотерапията осъществява много добра работа при остра болка в областта на цялото тяло, хронични болки, както и т.нар. безкрайни болезнености, чието действие продължава с години. Също така, мезотерапията е изключително резултатна и за спомагане на спешното и благоприятното оправяне от спортни наранявания, но за тази нейна сила ще поговорим в следващите редове.

– мезотерапия: облекчаване на спортни травми и заболявания – постепенно мезотерапията стана още по-често употребявана и желана практика, щом става дума за разнообразни спортни наранявания и проблеми. Основната база за развитието на нещата е елементарна. В сравнение с аналогични процедури, откриваеми на медицинския пазар, мезотерапията работи в посока на осезаемо незабавно и добро. Процедурата е идеална за слагане при всички от най-често преживяваните при спортуване неприятностни, това са наранявания на областта на ставите, областта на хрущялите, различни сухожилия или мускулните групи. При практиките по мезотерапия, перфектни за облекчаване на спортни травми, се прилага комбинация от целенасочено подбрани полезни вещества. Много често тези полезни субстанции съчетават медикаменти против възпаление, още за регенериране на тъканта, витамини и фитопрепарати. Опция е мезотерапията да се комбинира с различни физиотерапии, за да се повиши колкото се може повече полезността за човека.

– мезотерапия: болести на ставите и костите – поредното действие на мезотерапията, заставащо редом до света на класическото лечение. Мезотерапията е единствено по рода си въздействие съсредоточено към облекчаването на болезнени усещания, причинени от заболявания на костите и ставите. За образци за такива болестни състояния посочваме ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Най-голямо полезно поведение мезотерапията носи върху хората, диагностицирани с остеопороза. При доверяването на мезотерапията за целта в тялото на човек се инжектира комплекс от важни вещества като витамин Д, калций и др. Въпросните вещества са обогатени със умението да регенерират градежа на костта и да работят като силно спасение от болката за всеки пациент. Мезотерапията сериозно ще ограничи неприятните усещания, създадени от остеопорозата, и ще изиграе своята роля в посока за съпротивление на болезненото състояние.

Препоръки за мезотерапия 1
Препоръки за мезотерапия

Съществува ли възможност от формиране на странични ефекти от мезотерапията?

Мезотерапията не представлява опасност от оформяне на важни странични ефекти за клиентите. Принципно манипулацията по мезотерапия се случва с миниатюрна игла, отхвърляща вероятността за забележими и дълготрайни белези на всяка кожа. Е, че е възможно да изникнат незначителни червенини, синини или по-голяма чувствителност на обработената кожа. Така е, но става въпрос за недълги реакции, които тотално се махат в рамките на няколко дни. За алергии изобщо/ в никакъв случай не може да се говори, понеже в мезотерапията се работи с хиалуроново вещество, ценни субстанции, които са тотално безопасни за човека и се усвояват от него много добре.

Полезни съвети за мезотерапия 2
Полезни съвети за мезотерапия

Откъде идва мезотерапията

Преди да разгледаме повече информация за всеки плюс и характеристики на мезотерапията, ще ви сближим кратичко с началната точка на нейното зараждане и увеличаване. Като технология мезотерапията е анонсирана и вкарана в употреба най-рано през 1952 година от Мишел Пистор, познат в тези години медик от Франция. Истината е, че изнамирането на мезотерапията се случва непредвидено. В примената на Пистор пристига мъж с астматичен пристъп , който се нуждае от спешни лекарски действия. Точно в този момент обаче медикът не открива нужните инструменти. Поради това медикът трябва да импровизира, за да си даде малко време за мислене. Той открива една останала счупена спринцовка с 4-милиметрова игла и слага лекарственото средство. Смутът му е голям, в мига, в който астматикът не само усеща улекване, а също така и пристъпът му напълно изчезва. След това Пистор говори за постижението си на колегата си Карно. Френските специалисти провеждат различни анализи, в помощта на които се заражда новаторски 4-милиметрови терапевтични игли впоследствие използващи се при всяка мезотерапия.

Нужни са над 30 години, преди мезотерапията официално да бъде призната за техника на медицината. Признанието се случва в края на 80-те години на 20 в. от Френската Медицинска Академия. Първоначално мезотерапията намира приложение най-вече при успокояване на спортни травми или ревматоидни заболявания. После техниката намира мястото си и в медицината в естетичния сектор като начин за разкрасяване на кожата, битка с оплешивяването, премахване на целулита, лишаване от мазнинни излишъци в зоните с най-много проблеми от всички тела и т.н. Полезността на мезотерапията и положителните следствия, които технологията предлага на всички, рязко увеличават нейната известност. Бързо нейната популярност излиза от френската държава и навлиза в множество страни в Европа. И стигам до днес, когато вече мезотерапията е редовно практикувана техника за усъвършенстване състоянието на кожата по света. Сигурните отлични резултати, отсъствието на болезненост и странични ефекти след извършване на дейността, правят мезотерапията дълготрайно съединена с еволюционното бъдеще на медицината за разкрасяване.

Типове мезотерапия 3
Типове мезотерапия

На колко като брой техники по мезотерапия трябва да се подложим?

В повечето случаи практиките по мезотерапия се групират в групи от по две или три за областта на лицето и минимум 4 и максимум 10 за тялото . Ясно е, прецизното количество на гореспоменатите манипулации е свързан сериозно от вашите индивидуални изисквания и специфики. Времевият диапазон що се отнася до отделните процедури по мезотерапия се изменя от 1 до 3 седмици. След свършване на една манипулация по мезотерапия с предварително определените на брой практики, нова сесия се назначава най-рано след половин година. Сериозно обсъдете с избрания от вас човек броя на практиките по мезотерапия и търсените крайни постижения. И уточнете система за правенето им, която да кореспондира както на вашия личен график и предпочитания, но и на необходимостите за функциониране на мезотерапията.

Плюсове на мезотерапия 4
Плюсове на мезотерапия

Наистина ли манипулациите по мезотерапия са безболезнени?

Така е, сесиите по мезотерапия изобщо не болят за клиента. За да сте сигурни в това , трябва просто да се замислите какво всъщност е мезотерапията. Абсолютно нищожна инжекция, посредством която в вашето тяло се слагат полезни и хранителни вещества за решаване на най-често срещаните непиятности с кожата ни – от захабяване и отпускане, до акне, промяна на пигмента на кожата и цветни петна. Е, всъщност притесненията са излишни. Техниката по мезотерапия изобщо не е обвързана с възникването на силна болезненост или усещане за дискомфорт. Онова, което може да усетите, може да е кратко боцване или парене в обработената област.

Намерете най-добрите оферти за мезотерапия 5
Намерете най-добрите оферти за мезотерапия

Мезотерапия – съвети и препоръки

Представяме ви практични препоръки за случаите, в които ще сте на мезотерапия. Те касаят това кое е необходмо и какво да не се да се реализира непосредствено преди и след мезотерапията, паралелно с начините за най-голямо удължаване на ефекта от процедурата. Предлагаме ви най-важните ни съвети към всички, насочили се към мезотерапията:

– задължително медицинско заведение – първият и най-вероятно най-смислен съвет, отнасящ се до мезотерапията, за който да внимавате. Мезотерапията е наложително да се извършва само в в кабинет на лекар или специализирани клиники. Не се подлъгвайте като ви казват, че процедурата става сравнително лесно и бързо. Тъй като става дума за вашето здраве и красота, и не трябва да ги оставяте в ръцете на случайни хора.

– още въпрос – не се плашете да попитате и да настоявате за максимално много информация в посока на техниката по мезотерапия, която предстои да бъде изпълнена, и използваните в нея съставни части. Колкото повече знаете всичко около манипулацията, най-добре. Ще е добре да се заинтересувате какви неща ще ви бъдат инжектирани. Попитайте дали субстанциите са поръчани директно от производителя или оторизирана фирма, също така какви са гаранциите за съставките им. В случай че практиката по мезотерапия наистина се прави в аналогия с световните днешни примери в тази област, хората, с които разговаряте, едва ли ще се дърпат да дадат най-изчерпателните отговори на всякакви въпрос.

– не се подмамвайте по цифрата за мезотерапията – в случай че ви намекнат за направа на мезотерапия на твърде ниска цена спрямо тази на пазара, анализирайте дали рискът си струва. Ние ви казваме да не правите никакви компромиси с качествената процедура по мезотерапия, по причина, че това по-натам може да доведе до формиране на изненадващи и чак негативни последици за вас и вашето здраве.

– директно преди мезотерапията – намират се определени субстанции, които трябва да не се взимат директно преди правенето на процедурата по мезотерапия. Казвайки „точно“ в този контекст искаме да кажем двайсет и четири часа по-рано от самата активност. Кои са тези забранени за употреба течности? За начало са аспирина и всякакви съдоразширяващи вещества, както и различни алкохолни напитки. Има случаи, в които усвояването на гореспоменатите неща преди мезотерапия може да води до неприятни следствия за здравословното ви състояние.

– директно след мезотерапията – след приключване на процедурата по мезотерапия, също трябва да следвате специфични правила и добри съвети. За начало, поне няколко часа след мезотерапията не се гримирайте. Ползването на вана или душ и също така овлажняването на обработената област за пореден път не е препоръчително. Втората ни препоръка към всеки човек е за по-дълъг период, а именно 2 денонощия или 2 х 24 часа след завършване на практиката по мезотерапия. Бъдете прецизни тогава да не практикувате спортове или интензивни физически натоварвания , които ще доведат до червени петна по лицето, но и да не се подлагате на всякакви процедури с топлина сауна, парна баня.

– подарете си продължителни ефекти – както обяснихме, придобиването на трайни следствия от дейността по мезотерапия сериозно се влияе от вашите собствени ежедневни дейности и обичаи. Удължаването на реакцията на/ действието на мезотерапията е крайно обвързано със следенето на професионални режими на хранене, опазването на тялото в добра форма и без изключение воденето на стремеж към здравословност. За да научите още по отношение на съвети след финализирането на техниката по мезотерапия, се консултирайте с специалист по ваш избор.

Най-добрите оферти за мезотерапия 6
Най-добрите оферти за мезотерапия

Каква роля има хиалуроновата киселина в мезотерапията?

Както вече доказахме дотук в текста, наред с всички важни вещества и витамини, в мезотерапията се използва и киселина с хиалурон. Тази киселина е изключително идеална опция не единствено за мезотерапията, а също и за редица технологии в разкрасителната индустрия. Съществуват множесво причини за това. Първо, хиалуроновата киселина е категорично органична субстанция, образуваща се от нашето тяло при нормални обстоятелства. Също така хиалуроновата киселина има отлични особености спрямо запазване на хидратирането на кожата, връщане на нейната гъвкавост и отлагане на остаряването. Вижте най-важните качества на киселината с хиалурон, приспособяват използването ѝ в мезотерапията така успешно за клиента:

1. Не е опасна за хората – хиалуроновото вещество се счита за вещество, която се синтезира в нашето тяло. Това прави нейното инжектиране чрез мезотерапията категорично без никаква опасност. Тя се усвоява много леко от нашия организъм и не предизвиква каквито и да било тежки състояния на алергии или нежелание ефекти. А защо всъщност е необходимо за всеки човек вливането на хиалуронова киселинна субстанция с мезотерапия или други козметични манипулации? Факт е, че с остаряването процесът на образуване на хиалурон, за който вече знаете, значително се редуцира. Този факт влияе зле на външния вид, еластичността и хидратацията на кожата. Получаването на още хиалуронова киселинна субстанция със съдействието на мезотерапията съдейства за задържане на младежкия вид на кожата и справяне с най-различни кожни проблеми.

2. Навременни и ефективни следствия – вкарването на хиалуроновото вещество в мезотерапията и другите козметични сеанси води до бързи и полезни постижения за дадения човек спрямо състоянието и външния вид на всяка кожа. Същите скоростни и реални постижения се гарантират при най-различни поставяния на хиалуроновото вещество в това отношение. Независимо дали се говори за цялостно подновяване на кожата, нейната по-добра хидратация или пък изличаване на всякакви бръчки, хиалуроновата киселина ще работи отлично. Точно тези характеристики на хиалуронът я правят любима и прилагана в практиките по мезотерапия. Бъдете сигурни, че мезотерапията с хиалуронова киселинна субстанция ще ви гарантира бленуваните следствия и ще обнови осезаемо състоянието и външния вид на третираната кожа.

3. Запазване на позитивния ефект – поредно много важно свойство на хиалуронът, доказващо я като изключително удобна за мезотерапия и различни козметични практики. Безспорното действие на хиалуроновата киселинна субстанция за кожата на човека трае за особено удължен период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След изтичането на този период, без проблем може да се планира още една практика по мезотерапия или някаква друга козметична практика с присъствие на хиалуроново вещество, за да се запази качественият и хубав вид на нашата кожа.

4. Просто и светкавично прилагане – за край, процесът по вкарване на хиалуронът в тялото е твърде бърз и едновремнно безболезнен за човек. В повечето ситуации той продължава за 15-ина минути. Дори и в случай че говорим за мезотерапия, лицеви филъри или различни практики чрез хиалуроново вещество, липсват сериозни болки или неприятни действия за клиента. Както научихте, евентуално може да усетите леко убождане или затопляне на мястото. Тези ефекти обаче заглъхват бързо след завършване на инжектирането.

С Мезотерапия ЕООД ще бъдете изцяло уверени в качеството и безопасността на предлаганите манипулации по мезотерапия. Специалистите ни имат богата квалификация и солидна подготовка в областта, а използваните изделия за мезотерапията, са само и единствено на най-високо ниво. Доверете се на Мезотерапия ЕООД и ще добиете отлични последствия спрямо добрия и здравословен външен вид!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Оферти за мезотерапия 7
Оферти за мезотерапия
Полезно за мезотерапия 8
Полезно за мезотерапия
Съвети за мезотерапия 9
Съвети за мезотерапия

Мезотерапия – важни характеристики и приложения
Съществува ли възможност от формиране на странични ефекти от мезотерапията?
Откъде идва мезотерапията
На колко като брой техники по мезотерапия трябва да се подложим?
Наистина ли манипулациите по мезотерапия са безболезнени?
Мезотерапия – съвети и препоръки
Каква роля има хиалуроновата киселина в мезотерапията?

Leave a Comment