НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО РАЗБИРАМЕ ОТ ДНЕШНИТЕ СМАРТФОНИ?

НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО РАЗБИРАМЕ ОТ ДНЕШНИТЕ СМАРТФОНИ?

Може ли повечето от нас , да изживеем собствения си динамичен и в крак с времето ден, без смартфони? Коректен отговор на този въпрос осигурява световната статистика на общият брой използващи смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Бройката на тези които предпочитат смартфони видимо се увеличава от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предначертават експертите . Последната година малко повече от 36% от жителите на планетата използват смартфони, на фона на 2011 г., в която този процент е едва 10. И разбира се, налични са фактори за тяхната популярност.

# ПРЕДПОСТАВКИ , РАБОТЕЩИ ЗА ПОВИШАВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

общуване с персонална или делова посока ;

употребата на доста разновидности апликации за виртуално пазаруване или резервации;

помещаване на сантиментални спомени или ситуации;

слушането на музика , от смартфона, ни зарежда с енергия , сила и прекрасни вибрации.

НАМЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Потърсете вашият смартфон, според точният размер на екрана. При условие, че за вас е важно употребата на телефона с една ръка или пък сте решили , че по-малкият екран приляга на стила ви , по-добре предпочетете такъв с размери между 4,6 и 5 инча. Но ако го използвате по-скоро за гледане на сериали, концерти или забавни игри, то по-пълноценен би бил екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

Огромно разнообразие от смартфони 1
Огромно разнообразие от смартфони

ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НУЖНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не на последно място , RAM паметта е основен критерий при смартфоните, за да събирате колкото желаете mp3, игри, картинки и видеа . 32GB е подходяща стойност, оставяйки на страна че последните модели смартфони са с 64GB.

ВСЕЛЕНАТА ПРЕЗ МОЯ ПОГЛЕД И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните всъщност е е една от главните характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, имат роля и характерните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В УПОТРЕБАТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Щом го вземете , спрете се на калъф, който най-добре ще пасне на вашият смартфон – това ще осигури защита от надрасквания или хипотетично падане върху неговия екран . Дизайна, също има значение , закупете калъф, който отговаря на точно по вкуса ви и с него ви е комфортно , когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, естествено е важен елемент от протекцията за смартфона – той пази дисплея от надрасквания и в някои моменти от леки мокрения;

Полагайте грижа, пазете смартфона си от вода. Ако по случайност , попадне по-голяма капка или го облеете, бързо махнете батерията, за да може за час да изсъхне и чак тогава я върнете обратно .

Веднъж месечно е препоръчително да се осъществи изпълнен цикъл на заряд на батерията на смартфона. Тоест за смартфона ви е нужно зареждане на 100% после да оставите батерията да падне цялостно , падайки до 0 и за да се изключи сам. Така ще запазите живота на батерията по-дълго ;

Запазете смартфона си в добро състояние – честото почистване , би направило дисплея наслаждение за вас и в следствие на което ще има още по-красив вид . За да свършите това не ползвайте хартия, а просто лека кърпичка, в друга ситуация, може да се получи случайно надраскване на екрана;

Поставяйте смартфона си, всеки ден на едно и също място, когато сте навън. Разхождайки се в магазин или друга обществена сграда, бъдете на щрек при кратко оставяне , някой може да ви го вземе или открадне. Във връзка с това , не забравяйте да използвате FindMyPhone или друга такава функция, при кражба или загуба .

Повече за  смартфони 2
Повече за смартфони

КАКВА БИ МОГЛА ДА Е РЕАЛНАТА РЕЗУЛТАТНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, днес е един малък джобен компютър, със собствен процесор, памет и изящен дисплей, върху който можеш да потърсиш каквото ти е нужно . Без да се взима под внимание това къде сме, ни се предоставя опция си дадем сметка , че всички всъщност “живеят в“ самртфона си и през цялото време търсят нещо, сигурно себе си. Самата дума смартфон е съчетание от английските smart и phone, като първата означава : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което съвсем точно съвпада с критериите на самртфона. Идва момента изложим конкретните ползи от смартфона:

Водим разговори с близки хора , би могло да бъде с продължителност часове или делово осъществяваме връзка с колегите ни;

Следим пулса на живота , използвайки социалните мрежи, а от там сме непрестанно в крак с тенденциозните мероприятия , анализи и споделяния ;

Все повече смартфоните участват в процеса и в офиси на фирми, за ефективна дейност ;

При условие, че сме изморени от непрекъснатите задачи , посредством смартфона си, кратковременно и без усилия „се пренасяме“ в любимото си приложение , за да слушаме прекрасна музика ; да потопим в паралелен свят , чрез завладяващ филм; да се посмеем с комедийно предаване или поне за кратко да се „прелеем“ в буквите на прекрасна книга .

Смартфоните са ни личен помощник , при условие, че сме прегладнели , без значение дали е 17.00 или 03.00 през нощта .

След като поискаме да си направим селфи, съхраняваме сантиментален момент от мястото на случващото се ;

Лаптопите ни са доста по- тежки , сравнение със смартфоните, които не просто са практични , но пасват на джоба на дънките ни.

Разгледайте смартфони 3
Разгледайте смартфони

КАКВО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА РАЗБЕРЕМ ЗА ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не спирайте своя избор на смартфон, с батерия, траеща с батерия, която издържа по-малко от 10 часа. В сайта на ООД, имате възможност да разгледате категория от смартфони, конкретно тествани за дълготраен „живот“. Ще можете да узнаете , кое устройство ще ви създаде защита и спокойствие – зареждате един път , за няколко дни.

Видове смартфони 4
Видове смартфони

ГАМА ОТ ТОНОВЕ БЛИКАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

За екрана на смартфоните от съществено значение е представянето на цвета и яркостта, а не просто разделителната им способност. Ако забележите, колко ярък е панела, това ще покаже и наситеността на цветовете – AMOLED панелите са по-добри от LSD, в това отношение . Преднината на новите модели смартфони е, че те притежават висок, динамичен диапазон – HDR, проявяващ дори повече нюанси .

Намерете смартфони 5
Намерете смартфони

КАКВА ВАЖНОСТ ОПРЕДЕЛЯ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Има две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако имате желание лесно да управлявате телефона си и да получавате най-новите актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви гарантира това.

ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОГО АКСЕСОАРИ

Посетете сайта на ООД и открийте смартфона, пасващ на стила ви на живот и потребности . Практичен, удобен и с очарователен дизайн е вашият смартфон, с него се чувствате в кожата си . Запознайте се още с групите в сайта ни запълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Типове смартфони 6
Типове смартфони
Информация за смартфони 7
Информация за смартфони
Вижте нашите смартфони 8
Вижте нашите смартфони
Вижте нашите смартфони 9
Вижте нашите смартфони
Разгледайте смартфони 10
Разгледайте смартфони
Информация за смартфони 11
Информация за смартфони

НАМЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НУЖНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ВСЕЛЕНАТА ПРЕЗ МОЯ ПОГЛЕД И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В УПОТРЕБАТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА БИ МОГЛА ДА Е РЕАЛНАТА РЕЗУЛТАТНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
КАКВО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА РАЗБЕРЕМ ЗА ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
ГАМА ОТ ТОНОВЕ БЛИКАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА ВАЖНОСТ ОПРЕДЕЛЯ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОГО АКСЕСОАРИ

Leave a Comment