seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В GOOGLE

От 2006 г. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира десетки уебстраници на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн продажбите им. Ако имате желание SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да направи това и за вашия сайт, значи сте на точното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успя да премести Apple от първото място в ранглистата на най-рентабилните фирми в света. И разбирате ли как? Благодарение на Adwords! За 2017 година 86% от приходите на Google или $79 400 000 000 са в резултат от рекламите в AdWords. Това са вашите активи и парите на всички малки и големи фирми, които не само плащат на Google, но и докарват потребители от това.

Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google

За да съдействаме на/ подкрепим всички тях, ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД съчинихме книгата На първо място в Google. Там показваме 252 елемента на необятния алгоритъм, чрез който Google нарежда резултатите.

Каква е идеята на SEO оптимизацията?

По какъв начин сайтовете се показват на първо място? Добрата новина е, че съществува доказан метод – SEO оптимизацията. Той е от полза за всяка страница, ще проработи и за вашата уебстраница. Този метод е seo оптимизацията.

За да покаже вашата страница на чело, търсещата машина на Google има нужда да намери в уебстраницата ключовите думи, по които клиентите ви търсят. Тези ключови думи трябва да са в описанието, в URL-адреса, в тайтъла, в описанието и в наименованието на изображенията. Не само това Google се нуждае да изнамери на страницата ви голямо, свързано с продукта и периодично освежавано съдържание, както и линкове към уебсайта от разнообразни авторитетни страници. Вашият уебсайт трябва да има подходяща структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Като цяло имате нужда да работите спрямо всички 252 насоки, описани от колектива на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Можете, разбира се да пробвате да въведете насоките ни и сами като следвате написаното на тези страници. Ако имате на разположение колеги, на които да поверите SEO оптимизацията, те трябва да бъдат запознати с факторите, да бъдат консултирани и да бъдат контролирани при изпълнението на цялостния проект на SEO оптимизация. Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да приложим тези фактори за вашата уебстраница! Резултатите в началото изискват детайлно обучение за период от поне три месеца и делнична работа от поне още три месеца след това.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Какво сме успели да постигнем чрез SEO оптимизация

Google ни препоръча да не гарантираме първо място. Затова ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД си позволяваме да потвърдим, че няма уебстраници, по които да сме извършили SEO оптимизация за шест месеца и които да не излизат на челни позиции в Google.

По какъв начин заставаш на първи позиции? След като всички останали застанат след теб! Вашата уебстраница ще се позиционира пред всички останали когато има добра SEO стратегия, най-подходящите входящи линкове, най-добре подредената структура, най-съдържателните страници, най-подходящо селектираните ключови думи и най-често обновяваното съдържание. Това не е мистерия, а абсолютно измерима работа, която ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да извършим и за вашата уебстраница!

Какво ще постигне за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-добрата идея е да поверите уебстраницата си на екипа от запознати лица на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако възложите на нас SEO оптимизацията на вашия сайт, по проекта ще работят: SEO експерт, редактор, линкбилдър, онлайн маркетинг консултант, персонален акаунт мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще реализират проучване на пазара, ще направят анализ описанието на уебстраницата и държанието на конкурентите ви, ще съставят предписания за технически промени по 252 фактора за SEO оптимизация, ще създадат линк билдинг график, и стратегия за редовно създаване на ново съдържание, ще работят спрямо общо 24 файла, които създават основата на вашата лична SEO маркетинг стратегия за повишаване на търговията и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го приведе в действие.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Понякога вашият сайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е на водещи места в Google, там влизат голям брой потребители, но това не е задължително да не води неизменно и до по-голям обем сделки. Затова може да стане ясно, че не само вашият уебсайт има нужда от SEO оптимизация, но и бизнес моделът ви също има нужда от промяна – например да промените описанието на стоките, цените, обслужването или целия user experience. За всичко това SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви даде решение.

Това е страхотно, но имате ли идея, че само докато четохте нашата статия за SEO оптимизация, в Google са извършени над 25 млн. проверки и са индексирани повече от 21 000 нови страници. Конкурентните сайтове не спят! Не бива да спите и вие!

Професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашият сайт може да се появява на първи места в Google.

Всеки бизнес е неповторим и същото важи за всяка уебстраница! Поради тази причина и вашата страница се нуждае от неповторима SEO оптимизация и график, съобразено компанията ви!

Свържете се с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Пишете ни на контакт 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за класирането и на вашата уебстраница на първо място в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В GOOGLE
Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google
Каква е идеята на SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Какво сме успели да постигнем чрез SEO оптимизация
Какво ще постигне за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Понякога вашият сайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

1 thought on “seo оптимизация”

Leave a Comment