Типове интериорни бои и отличителните им свойства

Типове интериорни бои и отличителните им свойства

Типове интериорни бои и отличителните им свойства

За избора на интериорни бои и изграждането на съдържателна концепция, преди това е нужно обстойно да проучите избора и какви по-точно интериорни бои са достъпни на пазара. Дали да направите стените блестящи с метални оттенъци , да изглеждат сатенено нежни , пъстри плътни пастели или пък пресъздаващи венецианска мазилка, главна роля имат интериорните бои. Измислете си идея коя разновидност стени желаете . Интериорният стил е смесица от въображението грижа за реализиране на удобни среди за живот. Също както хората се развиват , стават по-добри и преобразяват така и домовете , в които пребивават изпитват потребност постоянно от нещо ново , в течение с теченията . Първоначалната стъпка в ремонта на дома е намирането на нов нюанс интериорни бои за повърхностите . Винаги е не само най- модифициращия фактор , а и основната съставка за сътворяване на нов интериорен дизайн. Важно е да разбирате , че освен находчивите градивни идеи и квалифицираното изпълнение на плана от огромна значимост е и продуктът боя . Capbg вече пет години зарежда българския пазар италиански материали за боядисване , с доказано име и качество. Материалите им са разпространени в повечето вериги ремонтни магазини в България , а през последните две години продажбите им нарастват двойно . Компанията е в готовност да ни снабди разнообразен асортимент за който и да е тип сграда .

Миещи бои

Чудесна подобна боя , която може да откриете в Capbg са миещите материали . Идеална покривност и моментално засъхване я превръщат в лесна за ръчно и машинно боядисване . Придава топла атмосфера и придава завършеност на дизайна . Материала пасва с всевъзможни базови повърхности и добра за композиция с други продукти , което би направило атмосферата раздвижена .

Разновидности интериорни бои 1
Разновидности интериорни бои

Нанасяне на боята . Начини на боядисване

При условие че се спрете на четка за намазването на интериорни бои, е добре да предвидите опасността от зацапване . Слагането на материал трябва да започва отгоре . Покрийте с найлон тавана и пода, за да не не достигне там боя. Пистолетът разбира се би бил удобен начин , най-често употребяван във вътрешния дизайн на стари постройки . Разстила боята еднаква покривност , което довежда до понижен разход на боя . Необходимо е цялостно закриване на мебелите , поради този факт не е препоръчително за ремонтна дейност на нови постройки .

Колко слоя боя са ни необходими ?

По всяка вероятност не е възможно получаването на плътен цвят с еднократно нанасяне на боята. Почти всеки път е наложително второ или трето нанасяне за постигане на желания краен ефект. За по-тъмните нюанси два пъти са достатъчни , а за светлите три-четири. При условие че проектът за интериора е лично ваш , вие сте точно тези които най-добре знаят това колко трябва да бъдат слоевете материал.

Видове интериорни бои 2
Видове интериорни бои

Иновацията Енканто

Неоспорима новост в интериорните бои в Италия е Енканто. Измислена на основна съставна единица – вода и с видоизменящи се от слънчевата светлина цветови тоналности. Използва се в широк спектър от пространства, поради ефектът от кадифе, който се получава. Продуктите на Енканто са последен писък в модата на интериорни бои, в момента налагаща се на българския пазар.

Блясък и обаяние от Оточенто

Транспириращи интериорни бои, които съдържат смоли с метални оцветяващи частици . Продуктът е огненоупорен, обезопасен за околните и околната среда. Финалният резултата е прекрасен в съчетание и на делови , и на актуално разчупен визуален вид. Продуктът Онточенто се поставя директно с валяк или дори с влажна гъба.

Декоративни бои

Класика в жанра продължават да бъдат декоративните видове интериорни бои. С металически си отблясък разбъркан с фин кварцов пясък се превръща не просто във фон, а и в декорация на интериорния изглед на всеки дом. Окачествява се с висока здравина , получаваща се чрез пречупващите си частици. Съединението на багрилната смес я превръща в подходяща за шлайфане и полиране. Перленият отблясък стои умело комбиниран с интериорни детайли в златисто и сребристо .

Разновидности интериорни бои 3
Разновидности интериорни бои

Какво още в Capbg

Не забравяйте да хвърлите едно око на предложенията на марката за екстериорни бои за плоскости, които могат да изградят общата визия за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Ефектни интериорни бои 4
Ефектни интериорни бои
Разновидности интериорни бои 5
Разновидности интериорни бои
Каталог интериорни бои 6
Каталог интериорни бои
Типове интериорни бои 7
Типове интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 8
Изключително добри интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 9
Най-добрите интериорни бои
Видове интериорни бои 10
Видове интериорни бои
Каталог интериорни бои 11
Каталог интериорни бои

Миещи бои
Нанасяне на боята . Начини на боядисване
Колко слоя боя са ни необходими ?
Иновацията Енканто
Блясък и обаяние от Оточенто
Декоративни бои
Какво още в Capbg

Leave a Reply