Възвръщане на сияйния вид на кожната покривка благодарение на микронидлинг терапия

Възвръщане на сияйния вид на кожната покривка благодарение на микронидлинг терапия

Възвръщане на сияйния вид на кожната покривка благодарение на микронидлинг терапия

Цялостното възобновяване на вида на дерматологичната тъкан в днешно време се извършва при пълна липса на хирургична намеса – микронидлинг процедурите са на разположение за вас . микронидлинг режимът представлява в най-малка степен инванзивен метод ,който цели премахване на недостатъците от лицето , минимизирайки видимите вълнообразни линии и дъги , чрез задействане на възраждащите процеси в кожната тъкан и подсилване на производството на колаген .

Какво е в същността си ООД микронидлинг?

Изумителните резултати , които иновативната микронидлинг терапевтична техника – ООД постига , се получават посредством многорежимното дело на машината , който обединява микронидлинг с радиочестотно излъчване и LED светлина . ООД премахва меките бръчки и черти по кожната покривка , чувствително я прави стегната и повдига , стеснява порите ,като в същото време отстранява следствията от себумни пъпки , образуващо се все още гнойно възпаление и някои видове пигментирани участъци . Микронидлингът е неинванзивна дерматологична процедура , което ще рече , че при тази терапия няма хирургична намеса и съпътстващите я недостатъци .

Какво е в същността си въпросният целебен микронидлинг?

При действащата на високи честоти микронидлинг методология лечебно апаратно приспособление с вградени фини , игли, покрити с благородни метали осъществяват много на брой ситни дупки на кожната обвивка . Като резултат се извикват регенеративните явления и се рестартира изграждането на колагенов белтък. Благодарение на миниатюрните пробиви кожният ни слой по-леко и бързо оползотворява важните за нея съставки , като мукополизахариди , полезни вещества и съединения , които връщат обратно натуралния й вид .

Вижте повече за микронидлинг 1
Вижте повече за микронидлинг

Как да снижим риска от косвени реакции след микронидлинга?

След края на високочестотната микронидлинг интервенция трябва да се придържате към предписанията на вашия специалист по кожни заболявания , с цел да подсигурите най-силен завършек и освен това да се предпазите от неочаквани странични действия.

При погрешно отношение към кожата след микронидлинг е възможно да се породят нежелани реакции . За да минимизирате риска от появата им, ние от ООД съветваме :

– Да се избягва употребата на груби хигиенизиращи изделия

– Да се внимава с излагането на ярко слънце

– едно денонощие след процедурата да не се нанася грим и козметични продукти, освен при положение че вашият специалист по дерматология не ви е казал нещо различно

– Вечерните часове след манипулацията е наложително да се влага в кожата единствено серум за лице или тяло

– Да не се полагат физически усилия в деня на практиката

– Да се избягват разтривания , парни бани и сауни до седмица след микронидлинга

– Има вероятност в третирания участък да възникнат възпаления във вид на пъпки , които ще се скрият до седмица след микронидлинг терапията

– Ако се появи явление , което Ви безпокои в период от 2-3 дни след микронидлинг процедурата и имате съмнения, че се дължи на нея , моля, потърсете контакт с нас

Оферти за микронидлинг 2
Оферти за микронидлинг

За какво трябва да сме информирани преди микронидлинг практиката ?

Микронидлинг практиката е нежелателна при :

– носещи плод и кърмещи жени

– заболели от болести на имунната система

– раздразнена кожа

Колко манипулации трябват и след колко време се открива положително последствие от микронидлинг?

Микронидлинг практиката има авторитета на една от най-издръжливите третирания на кожната повърхност . Нейното въздействие може да се запази до една година . Следствията от микронидлинга са забележими отдалече веднага след края на почващата първа намеса , като за най-добри резултати предлагаме да се подложите на три-четири намеси в зависимост от състоянието на кожата ви . Радиочестотната микронидлинг практика с ООД би могла да се използва независимо от климата .

Продължителността на микронидлинг намесата се колебае между 30-40 минути и след нея ще бъде възможно да се обърнете отново без смущения към текущите си дейности .

Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 3
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг

По какъв начин работи ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг съдържа действието на LED лъчения в синьо и червено . Сините лъчи деактивира бактерията , създаваща гнойните мехурчета при пъпки , а едновременно с това червеното лъчение стимулира клетъчните частици да образуват колаген , като това засилва градежа и тена на кожния слой . Благодарение на присъщия си неоперативен метод, микронидлинг процедурата не носи и най-малкия дискомфортен усет .

Ползите от ООД микронидлинг

Радиочестотната микронидлинг терапия се е доказала като модерен път към всецяло опресняване на вида на кожната повърхност . Измежду най-ценните бонуси стои фактът , че може да се апликира не единствено за дефектите на лицевата част , но освен това и за заличаване на козметични дефекти в останалите части на снагата. Със съдействието на микронидлинг намесата кожната повърхност в третирания ареал има вид на гъвкава, обогатена с нужната влага и бляскава . Процедурата е бърза , минимално дискомфортна и неизискваща възстановителни мерки . Ареалът се обезболява с местна упойка ,наподобяваща кремообразен разтвор , която се поставя двадесет-тридесет минути по-рано от старта на микронидлинг практиката и осигурява значителен комфорт .

Поради какво микронидлинг обработката с ООД е безопасна ?

С приключването на процедурата се наблюдава леко възпаление на третирания участък , обаче следата изчезва в най-скоро време . Микронидлинг обработката принципно не подбужда друг вид странични действия и осъществява сигурни високи влияния за основното възвръщане на виталността на кожната тъкан . Не без значение за нискорисковата микронидлинг терапия се оказва марката на вкарваните в употреба технологични съоръжения. В клиника ООД ние, неговите служители поверяваме всички грижи на ООД – сертифициран технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг интервенция , който е съобразен с/със високите образци на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Щатите . Тествана и удостоверено действаща, микронидлинг интервенцията ООД не крие рискове за човешкото здраве , дори напротив – представлява сигурен способ за възобновяване на здравата и блестяща външност на кожата .

При небрежно подминаване на препоръките на кожния специалист след микронидлинг процедурата е възможно да се покажат по-продължителни порозовявания и подпухнали места . В случай че видите нещо такова , което ви създава тревоги , веднага потърсете своя лекар .

Най-добрите оферти за микронидлинг 4
Най-добрите оферти за микронидлинг

Смело напред към микронидлинга! Веднага !

Потърсете час за среща с дерматолог от ООД и разискайте с него всички онези въпросителни , от които се интересувате . Понякога предварителният разговор със специалист по здраве е решаващ при предприемането на решение за алтернативен ход. Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Изберете микронидлинг 5
Изберете микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 6
Защо да изберем микронидлинг
Вземете микронидлинг 7
Вземете микронидлинг
Разгледайте повече за   микронидлинг 8
Разгледайте повече за микронидлинг
Най-добрия микронидлинг 9
Най-добрия микронидлинг
Вижте повече за микронидлинг 10
Вижте повече за микронидлинг

Какво е в същността си ООД микронидлинг?
Какво е в същността си въпросният целебен микронидлинг?
Как да снижим риска от косвени реакции след микронидлинга?
За какво трябва да сме информирани преди микронидлинг практиката ?
Колко манипулации трябват и след колко време се открива положително последствие от микронидлинг?
По какъв начин работи ООД микронидлинг?
Ползите от ООД микронидлинг
Поради какво микронидлинг обработката с ООД е безопасна ?
Смело напред към микронидлинга! Веднага !

Leave a Reply