Забавни съвети , които трябва да знаете за летните гуми

Забавни съвети , които трябва да знаете за летните гуми

Забавни съвети , които трябва да знаете за летните гуми

Първостепенната роля на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-съществените съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи на пътното платно – летните гуми се радват на голямо разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните свойства . Статистиките отбелязват , още повече купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми от гамата на марката Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и сполучливи марки в международен аспект . Още от образуването си през 1967 година, фирмата се разширява постоянно в тон с на-новите технологии и моди на пазара, за да подсигури удобството и сигурността на водачите . Разнообразните модели  летни гуми на Maxxis включват в себе си разнородни специфики и приоритети . Част от летните гуми са със специална конструкция, която ги прави особено издръжливи, и имат относително дългосрочен живот, дори и при неравномерно изхабяване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в възловите улеи и раменните блокове повишават сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с практичен каркас, които усъвършенстват контрола и сигурността на пресечен терен.

Разновидности летни гуми 1
Разновидности летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни елементи относно доставчика Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват добро сцепление и подвижност и осигуряват по-скоростно прекосяване по пробната отсечка. Тези летни гуми състоят се от смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и мокро ; по-обемни външни рамена за по-успешно сцепление в завой; къси спирачни повърхности , които ограничават спирачния път, особено при висока скорост; пластична нишка на коланите, които обезпечават по-добра обратна връзка с шосето и точно придвижване . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, щом като става дума за сцепление и прецизност на возенето – това ги поставя в позиция на съвършен избор за ситуации , в които се изисква върховно представане и бърза реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират ангажимента на производителя да създава смайващо усещане от карането . Типа съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три важни надлъжни улеи над предпазителя, които подобряват отводнението и возенето по марка настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което ограничава звука и ограничава съпротивлението при търкаляне. В допълнение , дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така оптимизира сцеплението при неизсъхнала настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна подобряват солидността при сериозна скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Възловите плюсове на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, ограниченото ползване на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и неизсъхнали пътни платна. Летните гуми обезпечават необходимата производителност при  всички без изключение режими на потребление.

Най-предпочитаните летни гуми 2
Най-предпочитаните летни гуми

Нашите експерти от Летни гуми ООД сме тук за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви представим безброй добри избори, и то на достъпни цени, също така и практичността по най-удобния и достъпен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от оторизираните ни сервизи, разположени на територията на цялата страна .

Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават значително по-задоволително износване на предпазителя и по-краткосрочен спирачен път на сухи и неизсъхнали пътни платна, подпомагайки на шофьорите да държат под контрол ситуацията и да се радват на приключението . Системата Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. При това , новата Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират подобрено сцепление по време на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Гамата обхваща 41 разновидности от 17 до 20 инча.

Най-добрите оферти за летни гуми 3
Най-добрите оферти за летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за вашата кола

Летните гуми Cross 1 Plus включват в себе си по устойчива смес на предпазителя и вече отбелязаната методика за спомагателно изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за огромна скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани пътни настилки .

Летни гуми SYRON – вторични предимства

Немислимо е да не обърнем внимание и на наличието на още редица плюсове на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири обемни водни улуци , които дават гаранция за безопасността Ви при вече отбелязания аквапланинг; коси , кръговидни раменни повърхности, които се засягат незабележимо от шосето и посредством които се прецизира возенето и се ограничава опасността от някакво голямо деформиране ; модерната сликова смес, която отпимизира возенето на мокра и суха настилка; ефикасен дизайн, посредством който се извършва равно разположение на напора при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-отмерено . Летните гуми на фирмата SYRON състоят се от други оригинални и основни характерни особености. Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща оттеглянето на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-задоволително сцепление в изненадващи ситуации ; системата, която редуцира деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено натоварване и внезапно спиране – това са все неща, които наедно с отбелязаните по-рано такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително съревнователен и първокачествен , което от своя страна е причината да си съперничи сполучливо с най-мащабните марки в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава респект и факта, че при изработката на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба доста по-олекотени материали, което свежда теглото на летните гуми до нищожното . Това дава шанс за по-обемен пробег и по-оскъден разход на гориво.

Най-предпочитаните летни гуми 4
Най-предпочитаните летни гуми

Летни гуми Syron – главни плюсове

Централно предимство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се смекчава евентуалността за зараждането на аквапланинг или казано по-опростено , т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , тъй като летните гуми на SYRON са с значително ограничени равнища на звук, лукс при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътната лента е най-главното нещо , от което има потребност един водач . Нещо повече , SYRON са от онези фирми, които включват в собствените си модели модерната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една особена защита против нейното загряване . Последицата от това е, че летните гуми механически стават употребими за още по-продължителен пробег и значителна здравина даже и при каране с огромна скорост.

Видове летни гуми 5
Видове летни гуми

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на производителя за България и ви предлагаме много първокачествени и достъпни оферти ! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми разгледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Намерете най-добрите оферти за летни гуми 6
Намерете най-добрите оферти за летни гуми
Огромно разнообразие от летни гуми 7
Огромно разнообразие от летни гуми
Вижте летни гуми 8
Вижте летни гуми
Разнообразие от летни гуми 9
Разнообразие от летни гуми

Първостепенната роля на летните гуми
Летни гуми от гамата на марката Maxxis
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни елементи относно доставчика Dunlop
Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech
Нашите експерти от Летни гуми ООД сме тук за Вас
Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за вашата кола
Летни гуми SYRON – вторични предимства
Летни гуми Syron – главни плюсове
Като край на нашия материал

Leave a Reply